BLOCKBUSTER 90-IH

Julia Roberts i Cameron Diaz ponovno zajedno: Nakon 22 godine okupila se ekipa filma 'Moj dečko se ženi'

08.02.2019 u 12:12

Bionic
Reading

Iako se nitko nije nadao ponovnom okupljanju fantastične četvorke, zbog kojih je blockbuster iz 1997. godine i postigao takav uspjeh, to se ipak dogodilo, a sve zbog snimanja za Entertainment Weekly. Gdje su i što danas rade Julia Roberts, Cameron Diaz, Rupert Everett i Dermot Mulroney, otkrili su u iskrenom razgovoru, tijekom kojeg su se izmjenjivali smijeh i suze

Ljubitelji romantičnih komedija na svojoj listi zasigurno imaju blockbuster iz 1997. godine 'Moj dečko se ženi', a kako i ne bi kada su priču o najboljim prijateljima na svoj način ispričali Julia Roberts i Dermote Mulroney. Kada u scenarij još 'upetljate' Cameron Diaz i Ruperta Everetta, uspjeh je zagarantiran, ili je barem tako bilo te '97.

  • +5
Film 'Moj dečko se ženi' Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Budući da nastavak hit filma nikada nije snimljen, unatoč negodovanjima milijuna obožavatelja diljem svijeta, sama pomisao o okupljanju slavne četvorke nikome nije ni padala na pamet. No, 22 godine to se ipak dogodilo i to zahvaljujući Entertainment Weeklyju, koji je upravo njih odlučio staviti na naslovnicu svog izdanja u mjesecu zaljubljenih.

Prvi su na set stigli 51-godišnja Julia Roberts i njezin najbolji prijatelj iz filma, s kojim je bliska i u stvarnom životu, 55-godišnji Dermot Mulroney, a onda su im se pridružili 59-godišnji Rupert Everett kao i 46-godišnja Cameron Diaz, koja se odavno povukla iz svijeta Hollywooda.

Očevici tvrde da na snimanju nije nedostajalo smijeha, poprilično glasnog, a kako i ne bi kada su obje dame itekako poznate po svom specifičnom smijehu, no, isto tako, neka su prisjećanja prizvala i suze, koje se nitko nije sramio brisati.

Sam film sniman je tijekom ljeta 1996. godine u Chicagu, a zanimljivo je kako redatelj P.J.Hogan uopće nije imao slavnu četvorku na umu, jer je tijekom audicije želio sasvim druge glumce.

Tako je umjesto Cameron Diaz razmišljao o Reese Witherspon ili Drew Barrymore, umjesto Mulroneyja trebao je glumiti Russel Crowe, a Benicio Del Toro umjesto Ruperta Evereta, kojeg je predložila sama Julia Roberts.

Na sreću, sve se odigralo drugačije, jer tko zna kako bi izgledalo da je, primjerice, Benicio Del Toro otpjevao 'I Say A Little Prayer'.

Rupert Everett - 'I Say A Little Prayer' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube