u dalekom manchesteru

Joško Gvardiol otkrio s kim najradije provodi vrijeme nakon utakmica

24.11.2023 u 14:40

Bionic
Reading

Naš uspješni reprezentativac Joško Gvardiol od kolovoza igra za Manchester City, a tamo je stekao i brojne prijatelje. Međutim, Gvardiol se drži Matea Kovačića, a dani u Engleskoj toliko su ih zbližili da i slobodne trenutke rado provode zajedno

Da su naši Vatreni uistinu poput obitelji svjedoči i veliko prijateljstvo koje se rodilo u Engleskoj. Iako zajedno grade i prijateljstvo u reprezentaciji, Mateo Kovačić i Joško Gvardiol toliko su se zbližili igrajući za Manchester City da i slobodno vrijeme provode zajedno. Na ekskluzivnoj press konferenciji otkrili su kako provode dane daleko od Zagreba te nasmijali okupljene.

Pitanja su im postavljali najmlađi igrači kluba, a neuobičajena press konferencija zabavila je naše predstavnike u redovima velikog engleskog kluba.

Jedno od pitanja koje im je bilo postavljeno je s kim bi htjeli zaglaviti na pustom otoku od svojih suigrača, kroz smijeh su obojica priznali da bi voljeli zajedno biti na pustom otoku: 'Zajedno smo došli ovdje u City i znamo se dobro', objasnio je Kova.

Koliko se dobro slažu potvrdio je i Gvardiolov odgovor na pitanje kako provodi vrijeme nakon utakmice: 'Kod mene smo gledali film. Također, igram puno video igara', rekao je 21-godišnjak koji je otkrio da vrijeme voli provoditi s voljenim osobama.

Nedavno je Izabel Kovačić na Instagramu podijelila simpatičan story koji potvrđuje da je dvojac postao kao obitelj. Dok su ispred kuće raspakiravali velike pakete, a Izabel je šaljivo napisala: 'Pravi život Kove i Joškija'.

Uz razna pitanja, našlo se i ono o modi pa ih je jedan dječak upitao kojeg igrača smatraju najgore odjevenim u Manchester Cityju na što je Gvardiol priznao da mu Kovačić često daje modne savjete.

'Čuo sam puno pritužbi od Matea na račun toga kako se ja odijevam. Moram biti iskren s vama, u ovom trenutku to sam ja, ali radim na tome', ponizno je rekao.

Izabel i Mateo Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX