sinčić Felipe

Adriana i Duje Ćaleta-Car krstili sina, a kumska čast pripala je bivšem reprezentativcu

17.10.2023 u 19:19

Bionic
Reading

Fotografije na Instagram profilu naše lijepe wagsice otkrile su da su Adriana i Duje Ćaleta-Car krstili sinčića čije je ime donedavno bilo nepoznato javnosti. Ime dječaka otkrila je nedavno, a sada je otkrila i kojem Dujinom suigraču je pripala čast biti kum malenom Felipeu

Krajem srpnja bivši hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car i njegova lijepa supruga Adriana dočekali su sinčića, a radosne vijesti tada je otkrila mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu. Adriana je sada na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija s krštenja dvomjesečnog sinčića, ali i otkrila kako je izgledalo slavlje te tko je kum malenom Felipeu.

Iako je Adriana srcem vezana za Dubrovnik, maleni Felipe kršten je u Lyonu u Francuskoj, gdje ponosni otac Duje igra na poziciji braniča.

Fotografije na društvenim mrežama otkrile su da je stol bio ukrašen plavim detaljima i visokim staklenim svijećnjacima, ali i balonima s kojih su visjeli plišani medvjedići koji su zasigurno obradovali najmlađe goste ovog slavlja posebne prigode. Uz prigodnu efektnu dekoraciju, ističe se i torta na tri kata ukrašena zlatnim križem i plavim cvjetićima.

Da su naši reprezentativci uistinu kao obitelj, čime se često hvale u intervjuima pričajući o bliskim odnosima u našim redovima, svjedoči i činjenica da je obitelj Ćaleta-Car za kuma malenom Felipeu odabrala Dejana Lovrena, Dujinog suigrača iz reprezentacije i francuskog Lyona.

VELIKA PODRŠKA

[FOTO] Poznata lica okupirala stadion u Dohi: Izabel Kovačić, Davorka Dalić, Anita Lovren bodre Vatrene do bronce

Pogledaj galeriju