JAZMIN GRACE GRIMALDI

Još neviđenim fotkama izvanbračna kći monegaškog princa čestitala ocu rođendan

16.03.2023 u 17:47

Bionic
Reading

Kći, koju je monegaški princ Albert dobio u dvotjednoj ljubavnoj aferi s američkom konobaricom Tamarom Rotolo, danas je s ocem iznimno povezana, a on se na sve načine trudi da ona postane dijelom monegaške obitelji

Prije negoli se skrasio s južnoafričkom plivačicom, princezom Charlene, koju je odveo pred oltar, princ Albert imao je poprilično buran ljubavni život, u kojem su rođena i njegova izvanbračna djeca. Jedna od njih je Jazmin Grace Grimaldi, kći koju je monegaški vladar dobio tijekom ljubavne veze s američkom konobaricom Tamarom Rotolom.

S njom je bio u vezi tek dva tjedna, no i to je bilo više nego dovoljno da Tamara 1991. ostane u drugom stanju i rodi mu dijete. Albert je 2006. priznao očinstvo i od tada pokušava svoju izvanbračnu kćer učiniti dijelom obitelji u Monaku.

Jazmin je tako prisustvovala krštenju princa Jacquesa i princeze Gabriele, ali nema nikakvih prava kada je u pitanju monegaško prijestolje. Rođena je i odrasla u Kaliforniji, a potom je otišla u New York te je studirala glumu i pjevanje na Sveučilištu Fordham.

A da je s ocem danas u odličnim odnosima, pokazala je na Instagramu, gdje je stavila video sačinjen od niza još neviđenih fotografija u javnosti.

  • +7
Jazmin Grace Grimaldi Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Riječ je o fotografijama na kojima je njezin otac kao dijete, potom one na kojima je s majkom, pokojnom Grace Kelly, ali i one na kojoj je s Jazmin i njezinom majkom Tamarom Rotolo.

Uz to je napisala: 'Sretan ti rođendan! Tek ti je 65 godina! Moj tata, koji je, kao i ja, Riba, sa srcem od zlata!'