DETOKS OD DRUŠTVENIH MREŽA

Drastičan potez izvanbračne kćeri princa Alberta; nitko ne zna zašto je Jazmin Grace Grimaldi ovo napravila

10.02.2022 u 13:08

Bionic
Reading

Iako je na svom Instagram profilu Jazmin Grace Grimaldi rado objavljivala privatne fotografije, među ostalima i one na kojima su njezina polubraća i polusestre, sada je sve izbrisala, a javnost se pita, što je dovelo do tog poteza

Instagram profil 29-godišnje Jazmin Grace Grimaldi donedavno je bio jedan od rijetkih koji je ljudima diljem svijeta davao barem prividan uvid u to što se događa iza zatvorenih vrata palače.

Izvanbračna kći 63-godišnjeg princa Alberta bila je poprilično entuzijastična na društvenim mrežama, pokazujući kakav život vodi u New Yorku, ali i Monacu, a bilo je tu i objava iz njezine svakodnevice, u kojoj je ‘tek’ pjevačica i glumica.

Nedavno je sve iznenadila kada je objavila fotografiju na kojoj pozira s polubratom Alexandreom, također izvanbračnim sinom princa Alberta, ali i zakonitim blizancima, princom Jacquesom i princezom Gabriellom.

  • +9
Jazmin Grace Grimaldi Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

No, doslovce preko noći svemu je došao kraj, a Jazmin Grace Grimaldi se odlučila na drastičan potez i s društvenih mreža izbrisala apsolutno sve fotografije, ostavivši tek dvije, one na kojima pozira.

Osim toga, u ‘naglaske’ je stavila i obavijest o ‘detoksu’, odnosno o odmaranju od društvenih mreža tijekom veljače, naglašavajući kako je moguće da se taj period i produži. Zbog svega, javnost je itekako iznenađena, a postavljaju se i pitanja je li riječ o marketinškoj strategiji ili naredbi koja je stigla s monegaškog dvora.

Inače, na sličan se potez odlučila već u listopadu 2020. kada je zbog promocije novog singla obrisala sve objave.

No, glasnija su nagađanja da je riječ upravo o upozorenju iz palače i to zbog fotografije na kojoj pozira sa sedmogodišnjim blizancima, što se nikako nije svidjelo njihovoj majci, monegaškoj princezi Charlene.