AUGUST ALSINA

Još jedno javno poniženje za Willa Smitha: Novi udarac zadao mu je bivši ljubavnik njegove supruge Jade

06.04.2022 u 13:01

Bionic
Reading

Nakon šamara, kojeg je na Oscaru 'zalijepio' komičaru Chrisu Rocku, zbog šale na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith, Willu Smithu mnogi su počeli okretati leđa, a suradnje otkazuju i filmaši. Sve je sad kulminiralo javnim poniženjem

U svojoj novoj pjesmi 29-godišnji R&B pjevač August Alsina, javnosti poznat i kao mladić s kojim je 50-godišnja Jada Pinkett Smith varala svog supruga Willa Smitha, odlučio je javno osramotiti holivudskog glumca, kojem je ovo još jedan udarac nakon incidenta na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Riječ je o pjesmi 'Shake the World', u kojoj se dotaknuo svoje višegodišnje afere sa slavnom glumicom i cijelu situaciju prozvao 'zapletom', a djelić pjesme objavio je na svom Instagram profilu. 'Pa naravno da su se neka sr*nja morala dogoditi kada ste se petljali s miljenikom svijeta', jedan je od stihova.

August Alsina Izvor: Profimedia / Autor: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia

U trenutku kada se spetljao sa 21 godinu starijom holivudskom glumicom, August Alsina imao je tek 23 godine, a sada najavljuje kako će se o svemu raspričati u svojim memoarima, koje priprema. Izvor blizak pjevaču tvrdi kako se Alsina priprema potpisati unosni ugovor za svoje memoare u kojima će glavna tema biti njegova avantura sa Jadom Pinkett Smith.

'Uvijek je tvrdio da mu je Will dao dopuštenje da spava s Jadom, što su oni javno zanijekali', rekao je izvor pa dodao: 'August će detaljno govoriti o svom vremenu provedenom s Jade, a progovorit će i o trenucima kada je živio u kućama Willa Smitha, dok je glumac bio odsutan snimajući filmove. Nekoliko se izdavača bori za njegove memoare, a on sada mora odabrati najbolji ugovor. Svjestan je da su ljudi fascinirani s tom pričom i bit će sretan što će je moći ispričati.' 

Inače, Jada Pinkett Smith svog je ljubavnika upoznala zahvaljujući njihovom 23-godišnjem sinu Jadenu.