nitko kao pink

Još jedna slavna dama koja je ponosno odlučila prihvatiti godine i bore: 'Ne prihvaćam biti voštana figura, želim da moja djeca znaju kako izgledam kada sam ljuta'

21.01.2020 u 16:13

Bionic
Reading

Slavna američka glazbenica Pink jedna je od onih rijetkih žena u zvjezdanom svijetu, koja je odlučila dostojanstveno prigrliti godine i starenje. S ponosom ističe kako se privikava na svoje prve bore i objašnjava zašto odbija estetsku kirurgiju

Nakon Julie Roberts, Salme Hayek, Juliane Moore i Kate Winslet o svojim je znakovima starenja odlučila progovoriti pjevačica Pink. Poznata pop glazbenica navršila je 40. i javno bez uljepšavanja napisala pismo sebi s važnim natuknicama. Pink je pismo u cijelosti objavila na svom Twitter profilu, a tiče se njezinih prvih bora, prihvaćanja godina i obijanja estetskih zahvata na sebi.

'Pismo sebi; Draga ja…stariš. Vidim bore, pogotovo kada se smiješ. Nos ti postaje veći. Izgledaš i osjećaš se čudno dok se pokušavaš priviknuti na tu novu realnost. No, tvoj nos izgleda baš poput onoga koji imaju tvoja djeca, a bore su na licu zbog puno smijeha. I da, idiot si jer si pušila cigarete', započela je svoju poruku slavna glazbenica te nastavila u istom tonu.

'Nastavak poruke sebi: Svako malo razmišljaš o odlasku na pomlađivanje, ali onda gledaš kako osobe koje su to učinile ništa ne osjećaju i njihovo lice zapravo nema mimiku. Jednostavno ne prihvaćam biti dio toga, biti voštana figura, jednostavno ne mogu. Želim da moja djeca znaju kako izgledam kada sam ljuta', objasnila je u nastavku 40-godišnjakinja.

Uz to je dodala: 'Imam sreće pa ne moram ovisiti o svom izgledu. Izgradila sam karijeru na talentu i posebnosti. Davno sam odlučila da je to mnogo bitnije nego fizički izgled. Zato se pripremite, odlučila sam stariti na starinski način'.

Pink je majka osmogodišnje djevojčice Willow i trogodišnjeg sina Jamesona kojeg dijeli s dugogodišnjim suprugom Careyjem Hartom.