DALA SVE OD SEBE

Još jedna osvojena medalja: Barbara Štrbac ponovno briljirala na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša

25.01.2020 u 17:02

Bionic
Reading

Nakon zlatne medalje u veleslalomu reporterka Nove TV Barbara Štrbac danas je na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša, koje se od 18. do 25. siječnja održava u ruskom skijkaškom centru Rosa Kotur, osvojila i brončanu medalju u kombinaciji

Na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša sudjeluje 130 novinara iz 25 zemalja svijeta koji se natječu u alpskom i nordijskom skijanju. Nakon zlata u veleslalomu Barbara Štrbac je danas bila peta u nordijskoj utrci što joj je u kombinaciji donijelo treće mjesto i brončano odličje.

I ostali su naši predstavnici imali zapažene rezultate u nordijskom skijanju klasičnim stilom pa je komentator Sportklub televizije Darin Janković bio sedmi, Milan Vuksan s Nove TV 13, dok je novinarka portala Telegram Ana Raić-Knežević zauzela deveto mjesto.

"Hrvatski tim u kojem je bilo četvero medijskih djelatnika ponovno je bio odličan i to nam daje nadu i za buduće nastupe na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša a ono bi se bi se iduće godine trebalo održati u Kazahstanu" rekla je predsjednica Sekcije novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva Ana Raić-Knežević.