FATALNA AMBER HEARD

Johnny Depp ne prestaje s optužbama: Dok je on snimao filmove, Elon Musk posjećivao je njegovu suprugu

04.03.2019 u 13:40

Bionic
Reading

Nakon što ju je odlučio tužiti zbog klevete, za iznos od 50 milijuna dolara, holivudski glumac Johnny Depp sada je svoju bivšu suprugu, glumicu Amber Heard, optužio za nevjeru i to samo mjesec dana nakon njihovog vjenčanja

Johnny Depp sada je optužio svoju bivšu suprugu Amber Heard da je započela vezu s Elonom Muskom, samo mjesec dana nakon što su se njih dvoje vjenčali 2015. godine. Ove optužbe pale su netom nakon što je objavljeno da slavni holivudski glumac zahtijeva 50 milijuna dolara odštete od svoje bivše zbog toga što ga je optužila da ju je zlostavljao, a što je on nazvao klevetom.

  • +11
Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U novoj tužbi, koju je na uvid dobio i američki People, glumac tvrdi kako je 32-godišnja Amber Heard mjesec dana nakon njihovog vjenčanja primala kasnonoćne posjete od Elona Muska, u vrijeme kada je Depp snimao van zemlje. Navodno je Elon Musk boravio u njihovom domu u Los Angelesu iste večeri kada je glumica svijetu 'otkrila' masnice na licu koje joj je, prema njezinim optužbama, ostavio upravo Johnny Depp.

Od svoje supruge rastao se u svibnju 2016. godine, a prema pisanju Peoplea glasnogovornik Elona Muska tvrdi da je njegov šef započeo vezu s Amber Heard tek upravo u svibnju 2016. Odvjetnik Amber Heard tvrdi kako je Deppova tužba samo jedan u nizu od pokušaja da ušutka njegovu klijenticu.

  • +10
Johnny Depp Izvor: Profimedia / Autor: N.N.