INCIDENT NA METI GALI

Joan Collins javno prozvala Harryja Stylesa, razlog će vas iznenaditi

25.10.2023 u 12:51

Bionic
Reading

Legendarna glumica Joan Collins tek je sada, četiri godine kasnije, odlučila s dna ormara izvući navodni incident s Met Gale i javno prozvati 29-godišnjeg Harryja Stylesa

U svojim najnovijim memoarima 'Behind The Shoulder Pads: Tales I Tell My Friends', 90-godišnja glumica Joan Collins dotakla se i navodnog incidenta koji se odvio 2019. na Met Gali.

Prema njezinim riječima, ona se gotovo našla u fizičkom obračunu s 29-godišnjim Harryjem Stylesom, zbog njegovog plesa dok je na pozornici pjevala 77-godišnja Cher.

Za nju je to bilo prvi puta da je prisustvovala ovako velikom događaju, a uživanje u nastupu legendarne Cher cijelo joj je vrijeme iritantno ometao Harry Styles, zaklanjajući joj pogled.

PERCY GIBSON

Legendarna Joan Collins ne odvaja se od svog 32 godine mlađeg supruga

Pogledaj galeriju

U knjizi je napisala: 'Harry Styles je skočio na stol ispred nas, dok su ljudi sjedili za istim, ometajući naš pogled i ne obazirući se na naše molbe da sjedne jer ništa ne vidimo.'

Iako je doživjela neugodno iskustvo, kako kaže, ponovno bi otišla na bal, no cijenu od 30 tisuća dolara za ulaznicu ne želi platiti, pa će, kako kaže, čekati da je ponovno pozovu.