boji se igle

Mnogi se ne mogu načuditi njezinom izgledu, ali Joan Collins tvrdi da je sve prirodno

27.09.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Slavna glumica Joan Collins ove je godine proslavila 'okrugli', 90. rođendan, a mnogi u nevjerici komentiraju njezin nevjerojatan izgled. Kako kaže, mladolik izgled duguje majčinim savjetima - i samo tome

Glumica Joan Collins ove je godine proslavila svoj 90. rođendan, a nakon svakog njezinog javnog pojavljivanja javnost se čudi kako je moguće da izgleda tako mladoliko. 90-godišnja glumica pravi je primjer one 'godine su samo broj', a tvrdi da nikada nije radila nikakve promjene na svome tijelu.

'Ništa nisam napravila. Ne bih mogla sve to. Prije svega, imam fobiju od igala. Majka mi je rekla da se hidratiziram i koristim noćnu kremu', komentirala je glumica nevjericu mnogih da izgleda tako dobro u 91. godini.

Slavna Britanka kaže kako je tajna njezine vitke figure i dobrog zdravlja redovita tjelovježba: ''Vježbala sam s fizioterapeutom, što toplo preporučujem starijim muškarcima i ženama koji žele ostati u formi. Uglavnom radim to pola sata dnevno i otkrila sam da mi to daje energiju.'

Mnogi ju i dalje umjesto Joan nazivaju Alexis zbog uloge zločeste Alexis Carrington Colby iz serije 'Dinastija' koja je obilježila osamdesete.

Prije uloge u kultnoj seriji Collins je prošla kroz razna problematična razdoblja, a na početku svoje karijere Hollywood prema njoj nije bio blagonaklon: 'Imali su svakakva užasna imena za mene na odjelu šminke. Zvali su me Mjesečevo lice jer sam imao puno dječjeg sala, a Vretenaste noge jer sam imao mršave noge. Odjel šminke bio je ogroman, a sve su te žene bile zle i teške', ispričala je glumica otkrivši da su ju svakodnevno verbalno zlostavljali.

  • +3
Joan Collins Izvor: Profimedia / Autor: Christine Ongsiek / Avalon / Profimedia