ODUŠEVIO PUBLIKU

Jimmy Kimmel ponovo će voditi dodjelu Oscara

16.05.2017 u 19:15

Bionic
Reading

Slavni komičar Jimmy Kimmel službeno je potvrđen kao voditelj dodjele Oscara u 2018. godini

Prilično je jasno da osobe koje su bile odgovorne za zbrku oko dodjele Oscara filmu 'Moonlight' neće ponovo imati priliku raditi na prestižnom događaju, no komičar Jimmy Kimmel svakako je zaslužio ponovo biti voditelj, što je nedavno i potvrđeno. Jimmy Kimmel 4. ožujka 2018. godine vodit će 90. dodjelu Oscara.

Predsjednica Akademije filmske umjetnosti i znanosti Cheryl Boone Isaacs potvrdila je Kimmela kao voditelja, kao i Jennifer Todd i Michaela De Lucu u producentskoj ulozi.

'Jimmy, Mike i Jennifer uistinu su savršen tim za Oscare. Mike i Jennifer producirali su prekrasan šou koji je vizualno bio zadivljujući. A Jimmy je dokazao – od početnog monologa pa sve do samog kraja koji nitko nije mogao zamisliti – da je jedan od najboljih voditelja u povijesti Oscara', rekla je Cheryl Boone Isaacs.

Oscare je 2017. godine pratilo oko 32 milijuna gledatelja. Dodjela Oscara će se 2018. prikazivati u 225 zemalja širom svijeta.

'Vođenje dodjele Oscara bio je vrhunac moje karijere i zahvalan sam Cheryl, Dawn i Akademiji što me je ponovo pozvala da radim s dvoje mojih najdražih ljudi – Mikeom De Lucom i Jennifer Todd', rekao je Jimmy Kimmel.

'Jimmy je vratio suštinu i lagani dodir najboljih voditelja prošlih dodjela Oscara', rekla je direktorica Akademije Dawn Hudson.

Apsolutno se slažemo s time da je Jimmy Kimmel među ponajboljim voditeljima koje smo imali priliku vidjeti na dodjeli Oscara.

YouTube Autor: YouTube