TALENTIRANA LJEPOTICA

Jessica Alba nova je zvijezda aplikacije za mlade; svojim plesnim pokretima oduševila je milijune

02.06.2020 u 18:07

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica preplanulog tena, zavodljive linije i osmijeha koji osvaja pojavila se nedavno na novoj platformi za Tik Tok, a brzo je postala pravi majstor u video koreografijama

Glumica Jessica Alba u karanteni je poput mnogih posegnula za novim načinima zabave. Višak slobodnog vremena odlučila je provesti kreativno na novoj društvenoj mreži Tik Tok, koja je svojim sadržajem već zaludila milijune diljem svijeta.

Ova aplikacija koja se sastoji od kreativnih video uradaka nova je omiljena razonoda 39-godišnje Albe. Zgodna glumica već je objavila desetak svojih uradaka koji su naišli na pohvalu obožavatelja i javnosti.

Zvijezda filmova' Into the blue', 'Honey' i 'Little Fockers' sada nas zabavlja nešto drugačijim sadržajem. Pokazala nam je svoje plesno umijeće na razne glazbene podloge.

Brzo je u svoje videe uključila i voljenog supruga Casha Warrena s kojim dijeli troje djece, no filmski producent nije toliko oduševljen pokazivanjem pred očima cijeloga svijeta.

Nešto interesantniji, ovaj je sadržaj Albinoj najstarijoj kćeri Honor, koja s mamom uživa u stvaranju zabavnih animacija, posebno kada se okrenu modi.

@jessicaalba

When you and your sweetheart niece @isabellarstiles coordinate lewks ##tiktokfashion ##fyp

♬ Colors - 스텔라장 (Stella Jang)

Tik Toku, brzo rastućoj platformi za zabavu i kreativu pridružili su se i drugi svali holivudski glumci poput Jennifer Lopez, Anthonyja Hopkinsa..

Tik-tok aplikacija je nastala u Kinin još 2016. godine, a njena svrha je stvaranje i dijeljenje kratkih videa. Glavni naglasak je na zanimljivim efektima koje se mogu uvrstiti u video, kao i pozadinskoj glazbi koju obično čine popularne pjesme.