U NETFLIXOVOM AKCIJSKOM TRILERU

Zgodna Jessica Alba protiv svoje volje postaje heroj u svom malom gradu

16.05.2020 u 19:59

Bionic
Reading

Nakon uspjeha filma 'Extraction', s Chrisom Hemsworthom u glavnoj ulozi, Netflix je odlučio pojačati produkciju akcijskih filmova. Za zvijezdu novog akcijskog trilera odabrali su zgodnu glumicu Jessicu Albu

Alba će preuzeti glavnu ulogu u novom Netflixovom filmu 'Trigger Warning', doznaje Variety, a režije će se prema scenariju Josha Olsona i Johna Brancata prihvatiti indonezijska filmašica Mouly Surya. Pored glavne uloge, Alba je i izvršni producent filma.

U središtu priče je Albin lik, veteranka s traumom, koja nasljeđuje bae svoga djeda. Kad otkrije što se skriva iza njegove prerane smrti, suočit će se s moralnom dilemom.

Najveća baza podataka o filmu na interentu, IMDb, o filmu za sada samo navodi kako 'žena u svom malom gradu protiv svoje volje postaje heroj'. Izvor Varietyja, obzirom na prijem Netflixovih filmova 'Spenser Confidential' i 'Extraction' kod publike, filmu predviđa uspjeh, možda čak i pokretanje franšize.

Indonezijskoj filmašici Mouly Suryaji ugled je u redateljskim krugovima porastao nakon premijernog prikazivanja njenog filma 'Marlina the Murderer in Four Acts' kao službenog izbora u programu Directors’ Fortnight selection na Filmskom festivalu u Cannesu 2017. godine.

Jessica Alba najupečatljiviji trag ostavila je u televizijskoj seriji Jamesa Camerona 'Anđeo tame' i filmovima 'Sin City' i 'Fantastična četvorka'. Trenutno glumi u originalnoj seriji američke kablovske televizije Spectrum, kriminalističkoj drami 'LA’s Finest', u kojoj je također izvršna producentica. Nedavno je najavila i dokumentarnu seriju na Disney Plus servisu 'Roditeljstvo bez granica', u kojoj će biti voditeljica i izvršna producentica.

Lijepa glumica uspješno plovi i poduzetničkim vodama. Osnivačica je milijardu dolara vrijednih kompanija Honest Company i Honest Beauty, a svojim kozmetičkim proizvodima i proizvodima za kućanstvo podržava etički konzumerizam.

  • +7
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia