potpuno prirodna

Jennifer Lopez u dosad neviđenom izdanju

05.06.2017 u 13:58

Bionic
Reading

Pop divu Jennifer Lopez navikli smo gledati uvijek u glamuroznim izdanjima te dotjeranu do najmanjeg detalja. Zato je milijune obožavatelja diljem svijeta šokirala videom u kojem se pojavila bez trunke šminke

Slavna pjevačica Jennifer Lopez objavila je video na svom profilu na Instagramu, u kojem je pokazala svoje potpuno prirodno izdanje.

Getting ready for show night... #jlovegas #allihave #letsgetit

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

'Ovako izgledam prije nastupa. Sjedim ovdje bez šminke i frizure i pokušavam se psihički pripremiti', rekla je lijepa pjevačica u videu.

Ovaj je potez oduševio njezine brojne obožavatelje koji su joj poručili da bi se trebala ovako češće pojavljivati u javnosti.

Caught in the act... lol...🤳#aftershow #AllIhave #Vegas

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Osim što reda poslovne uspjehe, latino diva već neko vrijeme ne krije to koliko je sretna u vezi s novim izabranikom, poznatim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom.

Tako je odmah nakon videa objavila i preslatku obiteljsku fotografiju. Ovo je prva službena fotografija novog para s djecom koju imaju iz prijašnjih brakova.

Happy Sunday everybody!! #sundayfunday 💙💙💙💙💙💙📷@lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer iz braka s Marcom Anthonyjem ima blizance Maxa i Emmu, dok njezin novi odabranik iz prošlog braka ima dvije kćeri. Jedna od stvari koja je Alexa privukla lijepoj pjevačici je njezina posvećenost djeci, a sada pokazuju svima kako izvrsno funkcioniraju kao velika sretna obitelj.

Me and my three favorite girls #Emme #Ella #Tashi🌸🌸🌸

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on