KRAĆe ne može

Ovako kratku haljinu može nositi samo zanosna Jennifer Lopez

09.05.2017 u 14:28

Bionic
Reading

Jennifer Lopez, poznata po svojoj željeznoj disciplini kad je u pitanju briga o izgledu, a prekrasna latina novim stajlingom opet mami uzdahe

J.Lo koju možemo gledati i u seriji 'Nijanse plave' štogod da odjene izgleda besprijekorno, a godine bavljenja plesom i zdrav način života rezultirali su besprijekornim izgledom.

Kad Jennifer zakorači na crveni tepih, pogledi su, naravno, upereni samo u nju.

Slavna latino ljepotica izgleda bolje no ikada, a sve je iznenadila pojavivši se u Today showu u New Yorku u vrlo kratkoj bijeloj haljini dizajnera Jonathana Simkhaija ukrašenoj čipkom koja je naglasila njezine vitke noge.

  • +3
Jennifer Lopez u bijelom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

J. Lo koja je u vezi s američkim sportašem Alexom Rodriguezom, izazvala je pravu pomutnju u vrtoglavo kratkoj mini haljini koju je uparila sa seksi bež sandalama zlatnog sjaja.  

Nova ljubav joj, složit će se svi, itekako godi, a poznati par za koji su američki mediji skovali naziv 'A-Lo', je nerazdvojan.

Odličan outfit 'Jenny from the block' začinila je bijelim ogrtačem i omiljenim joj modnim detaljem: naušnicama ringovima kojima je godinama vjerna. Kosu boje meda s diskretnim pramenovima nosila je s blagim valovima, a diskretno je naglasila usne i oči.

Zgodna mama dvoje djece u jednom je intrervjuu otkrila da vitku liniju duguje redovitoj tjelovježbi ali i zdravoj prehrani te da ne pije i ne puši.

'Uvijek sa sobom imam zdrave grickalice, poput voća i povrća', rekla je Jennifer kojoj je slabost sladoled s čokoladnim mrvicama ili s kesima s komadićima čokolade koje su priušti tu i tamo.