LATINO DIVA

Deset činjenica koje niste znali o Jennifer Lopez

02.06.2017 u 06:29

Bionic
Reading

Prošlo je gotovo dva desetljeća otkako je Jennifer Lopez kročila na scenu i nakon toliko vremena zadržala svoj status prave zvijezde. Na vrhuncu je karijere – ostvarena je kao pjevačica, glumica plesačica, poslovna žena, TV producentica, modna dizajnerica, majka. No počeci latino dive nisu bili nimalo laki. Donosimo neke činjenice koje možda niste znali o njoj

Jennifer Lopez bila je atletska zvijezda u srednjoj školi. 'Oduvijek sam bila vrsna u gimnastici i osvajala medalje, trofeje u atletici ili u softballu', izjavila je. U njezinoj biografiji stoji da se natjecala i na nacionalnoj razini, a njezina ljubav prema vježbanju omogućila joj je isklesano tijelo i u četrdesetima.

Prije glazbene karijere bila je plesačica. Bila je jedna od glavnih u plesnoj grupi koja je na turneji nastupala s kultnim boy bendom iz 90-ih, New Kids on the Block. Kada ju je u jednom intervju Jay Leno pitao koji trenutak pamti kao onaj koji joj je odredio karijeru, spomenula je 1991. godinu i nastup na dodjeli nagrada AMA. Tijekom devedesetih bila je i jedna od glavnih plesačica Janet Jackson, pojavivši se i u videospotu za pjesmu 'That's the Way Love Goes'.

Njezin prvi zapaženiji film bio je 'Mi Familia: My Family', ali uloga koja ju je proslavila ona je Selene u istoimenom filmu, u kojem je glumila tragično nastradalu pjevačicu. Za taj je film zaradila honorar od milijun dolara.

Za vrijeme snimanja filma 'Money Train' Wesley Snipes se zaljubio u nju, no ona nije htjela vezu s njim, zbog čega nije razgovarao s njom dva mjeseca. Jen ga je nakon toga u jednom od intervjua nazvala sero**m.

Jennifer je prva osoba čiji su film i album u istom tjednu postali broj jedan u Americi. Godine 2001. filmom 'The Wedding Planer' i albumom 'J.Lo' dospjela je na prvo mjesto i time postala prva žena kojoj je to uspjelo u isto vrijeme. Na tom albumu nalaze se hitovi 'Love Don't Cost a Thing', 'Ain't It Funny' i 'Play'.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: tortal montaža/ Mihaela Maras

Zelena Versaceova haljina od šifona koju je nosila na dodjeli Grammyja 2000. godine jedna je od najpoznatijih u povijesti mode. Naime ta haljina drži rekord u broju pretraživanja na Googleu. Tom pretragom, 'J.Lo wearing the dress', pokrenut je Google Image Search, koji do tada nije bio u funkciji.

On my way for Giuseppe!!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Na samom početku glazbene karijere lansirala je svoj prvi parfem - Glow by JLo - koji je zaradio više od 40 milijuna dolara u prvoj godini prodaje. Usto je postao jedan od 10 najprodavanijih ženskih parfema 2002., a od tada je predstavila još 17 njih. Prodaja parfema donosi latino divi više od dvije milijarde zarade pa spada u rijetke čija je avantura uspjela u tom području.

Četrdesetšestogodišnja pjevačica protivnica je alkohola, a za to što ga nikad nije konzumirala drži da ju je sačuvalo od rapidnog starenja kože.

The sun came out eventually...always does...☀️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Njezini prijatelji dali su joj nadimak La Guitarra zbog vrlo ženstvenog tijela s oblinama, no od svega na tijelu najviše je ponosna na svoju stražnjicu. Jednom se prilikom našalila da bi mogla servirati kavu svojom guzom kao pladnjem. Zadnjicu je osigurala na impresivnih 27 milijuna dolara.

Opsjednuta je astrologijom, svojom natalnom kartom i za sebe tvrdi da je tipična Lavica, a obožava proricanja sudbine i sve što joj može otkriti detalje o budućnosti.