osmijeh na licu

Jennifer Lopez nije bila pozvana: Ben Affleck uživao u šopingu s njenom kćeri

03.04.2023 u 23:44

  • +4

Ben Affleck i Emme

Izvor: Profimedia / Autor: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Ben Affleck vidno je uživao u poslijepodnevu provedenom s 15-godišnjom Emme, kćeri Jennifer Lopez, s kojom je otišao u veliki šoping

Glumac Ben Affleck poznat je po svom hladnokrvnom izrazu lica koji malo što može natjerati na osmijeh, no upravo to uspjela je napraviti njegova pokćerka Emme s kojom je proveo poslijepodne u ugodnom šopingu.

Emme je 15-godišnja kći Jennifer Lopez iz prvog braka s Marcom Anthonyjem, a 51-godišnji glumac očito je odlučio poraditi na učvršćivanju njihovog odnosa tako što su se uputili u kupovinu bez drugih članova obitelji.

I u tome su vidno uživali, noseći pune vreće iz, prema svemu sudeći, vrlo uspješno obavljenog šopinga!

Podsjetimo, Ben Affleck i Jennifer Lopez vjenčali su se prošle godine, a od siječnja su se uselili u svoj novi dom u kojem žive sa svojih petoro djece. Osim Emme, koja se definira kao rodno neutralna osoba, Lopez iz prvog braka ima i sina Maximiliana, Emminog brata blizanca.

  • +9
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: MEDIAPUNCH / BACKGRID / BACKGRID USA / ELIZABETH GOODENOUGH / EVERETT / PROFIMEDIA

U luksuznoj vili s njima živi i troje djece Bena Afflecka iz prvog braka s Jennifer Garner, 17-godišnju Violet, 14-godišnju Seraphinu i 11-godišnjeg Samuela.

'Uselili smo se zajedno. Bila je to velika emocionalna tranzicija, ali i ostvarenje svih snova', rekla je tada Jennifer Lopez koja je, nema sumnje, uživala u činjenici što je njen suprug uživao u poslijepodnevu provedenom s njenom kćeri.

  • +27
Dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka Izvor: Profimedia / Autor: Stewart Cook / Shutterstock Editorial/ MLS / Planet / Profimedia