nerazdvojan par

Zanosna Jennifer Lopez u haljini koja slavi obline, a Ben Affleck nije skidao pogled s nje

28.03.2023 u 09:59

  • +9

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Izvor: Profimedia / Autor: MEDIAPUNCH / BACKGRID / BACKGRID USA / ELIZABETH GOODENOUGH / EVERETT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ben Affleck i Jennifer Lopez svima su dali do znanja kako u njihovom braku strasti ne nedostaje. Zaljubljeni par na crvenom tepihu otvoreno je izmjenjivao nježnosti, a Ben nije skidao pogled sa svoje prekrasne supruge koja je blistala u zanosnoj kreaciji

Ben Affleck i Jennifer Lopez izmjenjivali su poljupce i zagrljaje na crvenom tepihu povodom premijer Benovog novog filma 'Air'. Zaljubljeni par doslovce nije skidao poglede i ruke jedno s drugoga, a premijeri im se pridružio i Benov blizak prijatelj i kolega Matt Damon.

Slavna 52-godišnja pjevačica i glumica izgledala je zanosno u haljini s prozirnim bijelim gornjim dijelom i upečatljivom neonsko zelenom suknjom koja je savršeno obavijala njezine zanosne obline. Blistav gornji dio haljine visokog ovratnika i dugih rukava bio je ukrašen redovima svjetlucavih kamenčića.

Svijetli gornji dio stapao se sa zelenom uskom suknjom visokog struka koja je bespogovorno pratila liniju tijela te se lagano širila u donjem dijelu. Stajling je zaokružila malenom, svjetlucavom clutch torbicom koja se savršeno pristajala uz gornji dio haljine, a izgled stiliziranom punđom s nekoliko pramenova ostavljenih da zavodljivo padaju preko lica.

Ben nije skidao pogled sa svoje prekrasne supruge, a s njom se i modno uskladio odabravši elegantno u tamnoplavo odijelu od samta s dvorednim kopčanjem koje je kombinirao s tamnoplavom svilenom pletenom kravatom te svijetloplavom košuljom.

  • +6
Jennifer Lopez na Grammyjima Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia