viralni hit

Svađa ili zezancija: Ben Affleck otkrio što stoji iza popularnog videa snimljenog na Grammyjima

20.03.2023 u 15:34

Bionic
Reading

Kamera je na večeri dodjele nagrade Grammy ulovila trenutak šaputanja Bena Afflecka i Jennifer Lopez iz kojeg su mnogi naslutili da je riječ o bračnoj svađi, no glumac je odlučio prekinuti tišinu i reći o čemu su razgovarali

Odnos Bena Afflecka i Jennifer Lopez vrlo je zanimljiv svim njihovim obožavateljima, a njihova zajednička pojavljivanja uvijek privuku veliku pozornost. Posebno zamijećen video je s dodjele nagrada Grammy, a na društvenim mrežama je toliko puta pogledan da su ga korisnici učinili pravim viralnim hitom.

Glumac je odlučio prekinuti šutnju i odlučiti podijeliti priču sa svima.

Iako su mnogi mislili da se par svađa ili da mu je latino miljenica prigovorila zbog konzumacije alkohola zbog čega je Ben imao izraz lica kao da mu je dosta svega, prava priča je drugačija.

Glumac je objasnio kako je riječ o šali koju je šapnuo supruzi na uho zbog čega mu je ona zaprijetila. Kada je vidio da im se približava voditelj Trevor Noah, glumcu je na pamet pala ideja da ostavi glumicu usred intervjua. 'Nagnuo sam se prema njoj i rekao: 'Čim krenu snimati, maknut ću se od tebe i pustiti te da sjediš pored Trevora', rekao je te priznao da mu je Lopez na to zaprijetila rekavši da mu je bolje da ne ode. 

  • +6
Jennifer Lopez na Grammyjima Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia