na premijeri filma

Ben Affleck posvetio govor prijatelju pa uputio lijepe riječi Jennifer Lopez: 'Volim te i značiš mi sve'

28.03.2023 u 11:51

Bionic
Reading

Večer premijere održane u ponedjeljak navečer u Westwoodu Ben Affleck je iskoristio za lijepe riječi. Osvrnuvši se na iskustvo sudjelovanja u projektu o usponu Nike-a, uputio je riječi pohvale prijatelju i kolegi Mattu Damonu, a nije zaboravio ni zahvaliti Lopez na podršci i ljubavi

Premijera filma svečana je večer kada glumci i njihovi bližnji prvi put ugledaju ono čemu su posvetili mjesece, a nekada i godine. Sav trud tada doživljavaju vrlo svečano i emotivno, a emocije nije mogao sakriti ni Ben Affleck na premijeri filma 'Air' u kojem je ispričana priča sportskog brenda Nike i košarkaškog velikana Michaela Jordana. Večer je podijelio s najboljim prijateljem i suprugom, a svoju sreću uspješni glumac nije htio sakriti.

'Ako stvarno budeš imao sreće u životu, imat ćeš prijatelja poput Matta Damona. Volim ga i najveća je radost mog profesionalnog života raditi s njim', rekao je Affleck osvrnuvši se na suradnju s Damonom.

U filmu Matt Damon predstavlja Nikeovog košarkaškog stručnjaka Sonnyja Vaccara, a Affleck kao osnivača i izvršnog direktora Nikea Phila Knighta. U projektu se pojavljuje i Jason Bateman kao šef marketinga Nikea Roba Strassera, Chris Tucker kao Howard White, Sonnyjev kolega i savjetnik, Viola Davis kao Michaelova majka, Deloris Jordan te njezin suprug, Julius Tennon, koji glumi Michaelovog oca, Jamesa Jordana.

Najbolji prijatelji Damon i Affleck i glume u filmu, ali i produciraju film što označava prvi producentski pokušaj njihove nove tvrtke, Artists Equity, kojem je cilj napraviti revoluciju u načinu na koji je ekipa plaćena za svoj rad. 

Svečani govor Affleck je završio riječima koje je uputio supruzi koja je sjedila u publici pružajući mu podršku u glumačkom i producentskom projektu.

'Želim reći da ništa od toga ne bi bilo moguće - ovo društvo, ovaj film, ovo veselje večeras - bez ljubavi i podrške moje supruge koja mi znači više od svega na svijetu. Želim ti reći hvala. Volim te. Ti si meni cijeli svijet. Ti si fantastična, ti si nevjerojatna, ti si divna, dobra, ljubazna, veličanstvena i volim te', poručio je Affleck Jennifer Lopez koja je zablistala u outfitu koji slavi njezine obline.

  • +9
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: MEDIAPUNCH / BACKGRID / BACKGRID USA / ELIZABETH GOODENOUGH / EVERETT / PROFIMEDIA