FENOMENALNA GODINA

Jennifer Lopez dobila nominaciju za zlatni globus – reakcija joj je bila odlična!

09.12.2019 u 20:56

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez nominirana je za zlatni globus u kategoriji sporedne glumice za svoju ulogu Ramone u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta'

'Ne mogu biti ponosnija što mi je Hollywood Foreign Press Association odao ovo priznanje. Ramona je bila kompleksan lik i bila mi je čast i izazov pokušati joj dati život. 'Prevarantice s Wall Streeta' plod je ljubavi, znoja i upornosti koji su napisale, režirale, producirale i montirale opake žene. Ponosna sam i počašćena što ih predstavljam u ovom filmu', rekla je Jennifer Lopez.

Ovo nije prvi put da je Holivudsko udruženje stranih medija nominiralo Jennifer Lopez za nagradu. Prije 21 godinu natjecala se za zlatni globus u kategoriji najbolje ženske uloge u filmu (mjuziklu ili komediji) za svoju ulogu Selene u istoimenom filmu, no nagrada je otišla Helen Hunt za film 'Bolje ne može'.

Gotovo je suvišno reći da je i Alex Rodriguez prilično ponosan na svoju zaručnicu.

'Toliko sam ponosan što je Jennifer dobila zasluženu nominaciju za zlatni globus za ulogu Ramone u 'Prevaranticama s Wall Streeta'. Kakav sjajan način da se završi fenomenalna godina za najtalentiraniju ženu na planetu', poručio je Alex Rodriguez svojoj zaručnici putem Instagrama.

Zlatni globusi će se dodjeljivati 5. siječnja, 2020.