OMILJENA DALMATINKA

Jelena Rozga otvoreno o zdravstvenim problemima: 'Iskreno, imam dobrih i loših dana, tako je to sa štitnjačom'

06.12.2019 u 12:02

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih vokalistica će u petak navečer nastupati na službenom otvorenju novog noćnog kluba, a tim povodom pojavila se pred predstavnicima medija. Bit će to njezin prvi koncert u Zagrebu nakon tri godine i Jelena Rozga ne skriva radost i uzbuđenje. Za tportal je komentirala zadnje napise o navodnim vezama i otkrila svoj recept protiv stresa

Pjevačica, složili su se mnogi, izgleda bolje nego ikada a novootvorenom klubu Mint club & more plijenila je poglede u odijelu i visokim potpeticama. Na njoj se ne vide znaci umora ni stresa iako se, kako je otkrila prije godinu dana već dulje vrijeme godinama bori se sa zdravstvenim problemima koje joj zadaje štitnjača.

'Iskreno, imam dobrih i loših dana, tako je to sa štitnjačom. Kad sam u prevelikom stresu, ona potpuno puludi. Najgore mi je kad se dogodi dan kad imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvijek možeš sakriti, ali moji kapci, oči, usta.. potpuno znam biti neprepoznatljiva i to mi kad je posao u pitanju zna biti problem. Kad sam doma mi je lakše. To bude neka druga Jelena i to me zna rastužiti', rekla nam je Jelena Rozga.

Ono što je liječi su koncerti.

'Najviše volim biti na bini. Ljubav koju mi daje publika me napuni dobrom energijom. Dobri nastupi mi daju vjetar u leđa da će sve sutra biti dobro', kaže.

U zadnje vrijeme pokušavaju joj 'prikrpati' veze s raznim muškarcima. Unatoč svim napisima, Jelena je putem Instagrama javnosti dala do znanja da je i dalje slobodna.

'Uvijek se iznova začudim. Znači imala sam koncert, ispred mene su bili ljudi koji dolaze na koncert i s kojima sam maltene postala prijateljica. Pružila sam im ruku, pričala s njima, a sljedeći dan bude objavljeno da sam u vezi s tim nekim. Više se ne nerviram, ali nije lijepo i nije fer', poručila je.

Trenutno je, kaže, okupirana akustičnim albumom kojem se jako veseli.

  • +12
Jelena Rozga najavila je otvorenje novog kluba Mint club and more Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX