iskrena HTV-ovka

Jelena Pajić se oglasila nakon ispadanja iz showa: 'Da kažem da nisam razočarana, lagala bih'

22.04.2024 u 08:48

Bionic
Reading

Proteklog vikenda emisiju 'Zvijezde pjevaju' su napustili mnogima omiljena voditeljica i njezin mentor Vjeko Ključarić. Imali su jednak broj bodova kao Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, ali su glasovi publike presudili. Evo što o svemu kaže Jelena Pajić Ćulibrk

'Eh, da... Bilo je super freaky! I bilo je fun. Do jednog trena. Da kažem da nisam razočarana, lagala bih. Jesam. Jako jako, jako sam se veselila ideji da u sljedećoj emisiji izvedemo šansonu i dance. Ali eto... Sad ću morati cviljugati po doma, što je zapravo povratak na staro', iskrena je Jelena Pajić Ćulibrk u svojoj novoj objavi na društvenim mrežama i nastavlja:

'Preostalim parovima želim super zabavu. Samo jako. Rasturite preostale žanrove i pjesme. Navijam od doma. I šaljem puse', poručila je voditejica.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Zahvalila se svima koji su glasali za nju i podržavali je, a posebna zahvala išla je njezinom mentoru 'na dragosti, znanju, volji, energiji i ljubavi. Istaknula je da joj je 'drago da su ih spojili'. 'Ovo je bila školica pjevanja, a meni bome i nekih drugih stvari... Izlazak iz zone komfora samo takav', otkrila je voditeljica na kraju objave.

Podsjetimo, Jelena i Vjeko su u prethodnoj emisiji izveli pjesmu 'Just Give Me a Reason', pjevačice Pink. Gledatelji su bili puni komplimenata za njihovu izvedbu (baš kao i u ranijim emisijama), a za neprolazak dalje im je presudila pjesma Ricka Jamesa 'Super Freak'.

  • +3
Jelena Pajić Ćulibrk Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL