13. sezona

Jelena Pajić i Vjeko Ključarić napustili show 'Zvijezde pjevaju'

21.04.2024 u 07:50

Bionic
Reading

Nova epizoda popularnog showa donijela je nova glazbena uzbuđenja, a pet parova je prošlo dalje. No jedan je završio svoje putovanje

Za prolaz u sljedeći krug natjecatelji su se borili izvodeći hip-hop i funk. Omiljena televizijska voditeljica Jelena Pajić Ćulibrk i njezin mentor Vjeko Ključarić otpjevali su hit Ricka Jamesa 'Super Freak'. Žiri im je dao 25 bodova, no presudili su im glasovi publike pa su treći par koji je napustio show u 13. sezoni.

'Zahvalila bih na pozivu jer je ovo lijepo isprobati nešto novo. Hvala bendu i svima koji su glasali i hvala mojoj podršci u publici i hvala suprugu koji sve uvijek prati i hvala Vjeki što me trpio', izjavil je televizijska voditeljica Jelena.

Kao gošća je nastupila Angelina Mango, talijanska predstavnica na Eurosongu. Dobrodošlicu joj je poželio i naš Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna.

Parovi koji su ostali su: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, Igor Barberić i Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki i Dino Petrić te Ivana Mišerić i Alen Đuras.

  • +20
Zvijezde pjevaju, 4. epizoda Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT