OTKRIO NJEŽNU STRANU

Jedan potez kojim je princ Harry raznježio publiku i osvojio njihove simpatije

12.09.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Već gotovo deset godina princ Harry organizira Invictus Games, sportsko druženje humanitarnog karaktera, a ovogodišnje izdanje u Dusseldorfu ključno je za njegov imidž. Nakon godine u kojoj je stekao mnoge neprijatelje i pokazao da mu obitelj u Londonu ne znači puno, Harry je u Njemačkoj ipak otkrio svoju nježnu stranu

Nakon što je tijekom ove godine posve srozao svoj ugled kao član kraljevske obitelji, princ Harry sada se treba itekako potruditi da pokaže da itekako postoje stvari do kojih mu je stalo. Srce mlađeg sina princeze Diane oduvijek je bilo posebno posvećeno humanitarnom radu, a kroz svoj projekt 'Invictus Games' pokazao je koliko mu je stalo do ozlijeđenih vojnika te koliko cijeni njihov rad i doprinos zajednici.

Tijekom svog boravka u Dusseldorfu princ Harry povezao se s posjetiteljima sportskog natjecanja i uputio im nekoliko lijepih riječi ohrabrenja i razumijevanja, a svojim gestama pokazao koliko mu je do njih stalo.

Vidjevši kako jedna osoba u publici drži fotografiju preminulog člana svoje obitelji, princ Harry prišao je osobi u publici i fotografirao se s fotografijom koju je držala pokazavši tako svoje poštovanje. Taj je trenutak osvojio kenijsku senatoricu, ali i okupljenu publiku koja je njegov postupak shvatila emotivno.

Kenijska senatorica ispričala je kako je cijeli trenutak izgledao, a priznala je da je još uvijek pod dojmom dobrote princa Harryja te da je Harry pravi primjer vođe kakvog svijet treba.

Govoreći više o svom razgovoru s vojvodom, senatorica je dodala: 'Bila sam tako nervozna na početku, ali on ima taj način da te smiri, skoro sam zaboravila da sam razgovarala s vojvodom od Sussexa, a ne s nekim tipom iz susjedstva. Bio je to lijep razgovor', rekla je.

Kenijska senatorica Gloria Orwoba je bila u Dusseldorfu kako bi razgovarala s princom o uključivanju Kenije u igre nakon što je Nigerija ove godine primljena kao prva afrička zemlja koja se natječe od početka igara 2014.

  • +7
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia