ZADNJI ANGAŽMAN

Je li ovo kraj njezinoj televizijskoj karijeri? Jessica Lange najavila povlačenje s malih ekrana

30.09.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Omiljena glumica Ryana Murphyja, s kojom je radio na serijama od 'Američke horor priče' pa sve do 'Feuda', odlučila je s njim još jednom surađivati, pa mu se pridružila u njegovom debiju na Netflixu, u seriji 'The Politician'

Dvostruka dobitnica Oscara, nakon što je pristala na još jedan televizijski angažman i utjelovila Dusty Jackson u najnovijoj Netflixovoj seriji 'The Politician', otkrila je kako je to vjerojatno i njezina posljednja televizijska uloga.

70-godišnja Jessica Lange izjavila je za The Hollywood Reporter: 'Ponuda bi trebala biti sasvim drugačija i posebna da bi pristala ponovno uskočiti u neku televizijsku seriju, jer u ovom trenutku, čini mi se da sam potrošena. Mislim da sam došla do kraja.'

Jessica Lange glumila je u čak četiri sezone 'Američke horor priče', a sada ponovno surađuje sa scenaristom Ryanom Murphyjem u njegovom uratku za Netflix. U 'The Politicianu' Lange glumi baku Infinty Jackson, koju u seriji glumi Zoey Deutch, mlade djevojke oboljele od raka.

  • +16
Jessica Lange Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

No, kada Infinty prihvati ponudu ambicioznog Paytona Hobarta, kojeg glumi Ben Platt, da mu se pridruži u utrci za predsjednika studentskog vijeća, on shvaća kako Infinity i nije bolesna, već da je sve to bolesna izmišljotina njezine bake.