ZNAKOVITA BOJA TORTE

Je li buduća baka Danijela slučajno otkrila spol Elline bebe?

06.11.2017 u 17:58

Bionic
Reading

Među poklonima kojima su prijatelji i najbliži zasuli Ellu Dvornik na zabavi iznenađenja jedan je posebno privukao pažnju, jer svojom bojom daje naslutiti spol Elline bebe

Ellina mama i buduća baka Danijela Dvornik objavila je u nedjelju na svom Instagramu fotografiju torte kojom su se počastili na zabavi koju je u unajmljenoj kući u Bosiljevu organizirao Ellin zaručnik Charles Pearce.

Svojom objavom Danijela je potaknula nagađanja o spolu Elline bebe, a obzirom na plave tonove koji prevladavaju na torti većina Danijelinih pratitelje uvjereni su da je riječ o dječaku.

Time for cake! Šta mislite je li muško ili žensko? 😂😂😂😂#cake #sweets #wine# 🍾

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

No oni koji Danijelu bolje poznaju, skloni su misliti da je riječ o podvali. Fotografiju nešto manje plave, a više ljubičasto-sive torte na svom je Instagramu objavila i Ella, a mišljenja o spolu u komentarima na njezinu sliku više su podijeljena.

U raspravu se uključila i autorica torte koja tvrdi da je torta siva, i dovodi svoju karijeru u pitanje ako je drukčije. Ostali se već naveliko bave imenom bebe, a glavni favoriti su Dino i Mia.

Baka koja je zakuhala cijelu frku javila se u ponedjeljak iz svog doma u Zagrebu i još jednom prisjetila prekrasnog vikenda i velikog iznenađenja za njezinu Ellu, a dobronamjerni joj komentator ukazuje na običaje koje Dalmatinci gaje od pamtivijeka i kako bi se mali trebao zvati.

'Mi ti nismo u tom smislu previše od običaja... ali hvala na dobrim željama... Btw, neću otkriti spol', poručila je Danijela.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook