MUŠKARAC ZA POŽELJETI

Iznenađenje kakvom se Ella Dvornik nije nadala: 'Trebalo mi je 30 minuta da shvatim što se događa'

05.11.2017 u 12:56

Bionic
Reading

Ellu Dvornik i njezina zaručnika Charlesa Pearcea još malo dijeli do upoznavanja s prinovom. Hrvatska blogerica koja je u 36. tjednu trudnoće i britanski arhitekt ne mogu dočekati da postanu mama i tata, a obzirom da se približava dan poroda, Charles je Ellu odlučio iznenaditi zabavom za pamćenje

Putoholičarka i blogerica Ella Dvornik nedavno je sa zaručnikom Charlesom Pearceom posjetila Veneciju, a romantično putovanje, kojim ju je za godišnjicu veze iznenadio njezin odabranik, moglo bi ujedno biti i posljednje putovanje u dvoje.

Ella je ušla u 36. tjedan trudnoće, stoga joj je sada potrebno više odmora nego ikad, no pažljivi Charles dosjetio se još jednog načina da iznenadi svoju voljenu.

39-godišnji direktor kompanije Adfrap Media, koji je Ellu osvojio britanskim naglaskom i džentlmenskim manirima, potrudio se da njegovoj 15 godina mlađoj životnoj odabranici prvo majčinstvo ostane u lijepom sjećanju.

Charles je unajmio privatnu kuću za odmor Mala Mia gdje je za Ellu priredio 'baby shower' u intimnoj atmosferi njezinih najbližih. U kući su ju, osim dobre atmosfere, dočekali baloni i bijele ruže te pregršt dječjih poklona za njihovog naslijednika.

Zatečena Ella nije ni slutila što joj se sprema te joj je, kako kaže, trebalo punih 30 minuta da shvati što se događa, a iznenađenjem je bila toliko oduševljena da ga je odlučila podijeliti sa svojim fanovima na društvenim mrežama, ali i posvetiti mu poseban blog.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX