BUDUĆA MAMA

Ella treba modni savjet - može li ovakva na roditeljski?

03.11.2017 u 22:59

Bionic
Reading

Naša poznata blogerica Ella Dvornik ozbiljno je shvatila svoju novu ulogu i izdaleka se priprema za sve što joj majčinstvo nosi

Prije desetak dana Elli su stigla crna kolica sa zlatnim felgama, čime je kompletirala svu potrebnu opremu za bebu.

Zašto se baš odlučila za ovaj model, blogerica koja je u 37. tjednu trudnoće objasnila je to u podužem postu na Inastagramu.

U njemu Ella objašnjava da zbog neiskustva s majčinstvom savjete voli potražiti i na društvenim mrežama pa je tako zahvaljujući tim preporukama suzila i izbor dječjih kolica.

Ne mogu izdrzat jer ce mi ekspodirati Inbox :) kak jednoj odgovorim tak dode 10 novih. Kao sto vidite kolica su mi stigla. To je ujedno i zadnji najbitniji komad koji mi je nedostajao. Sada sam skroz spremna (bar sa stvarima 😅) pa da sad objasnim zasto ova kolica, gdje sam ih uzela i koliko kostaju itd itd. Iskreno kolica su mi bila najveca muka. Nemam djecu, ne znam sta mi treba, pa sam primala savjete od svugdje. Gledala sam sta drugi imaju i svejedno nisam znala sta bi🙄 nisam htjela nesto preklasicno , a nisam htjela ni neke printove... strah me bilo svjetlijih boja... preporucilo mi je mnogo ljudi Cybex i neke druge nordijske brendove i dok sam malo gledala po webu , bilo je papagaja, cvjetova ; naletila sam na ova. Naravno da su mi se prvo svidjela izgledom jer nemam iskustva u tome sto mi treba od prakticnosti. Uglavnom. Kolica su 3 u 1. Naravno sve se kupuje odvojeno. Ja imam sva tri djela, i autosjedalicu, i sjedalicu za kolica i ovu kosaru. Takoder imam i klokanicu i torbu za kolica. Jednostavno se sklapaju moze sve jednom rukom, sto mi je isto bilo bitno , i iako su klasicna crna, ova zlatna krilca su malo digla izgled kao i zlatni detalji. Nekima je mozda kic, al ja oduvijek volim te neke malo drugacije stvari pa mi se ovo ucinilo kao dobar izbor. Al naravno, svatko ima drugaciji ukus. Bojala sam se da ce mozda izgledati too much al su stvarno divna uzivo. Kolica sam narucila preko @babycenter_hrvatska jer oni imaju eksluzivu sto se tice distribucije ovih kolica pa sam cekala da dodu posto ih u ducanu nema. Tocnije ima model ovih kolica ali drugacijeg dizajna, konkretno ova @itsjeremyscott kolica morate bas naruciti posto je limitirana kolekcija. Kolica - kostaju. Necu se pravit luda , nije nesto sto mozete spontanom odlukom odluciti kupiti , ali ukoliko ste clan baby centra imate 11% popusta sto - vjerujte mi itekako cini razliku po pitanju ovih kolica. Za sada ne znam jos nista vise od ovog. Kako ce vrijeme prolaziti rado cu vam napisati npr “Nisam uopce koristila ovo” ili “ovo je nepotrebno”. Za sad sam se opremila ovako, da ne bi bilo, a vrijeme ce pokazati sto je bilo potrebno , a sto nije :) Ja sam jako sretna i svidaju mi se ❤️

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

No i sad kad ima kompletiranu svu opremu za bebu Ella ne miruje, a za majčinsku ulogu priprema se i godinama unaprijed.

'Jel' mogu na roditeljski ovak?', pita Ella svoje prijatelje na Facebooku i uz pitanje prilaže fotografiju u outfitu koji neodoljivo podsjeća na filmskog i animiranog antijunaka.

'Potpuno sam u Bubimir modu', otkriva Ella na Instagramu i u nešto ozbiljnijem tonu objašnjava da voli nositi pruge u jesen, jer dosadnim outfitima daju nešto posebno.