NAPETO U SURVIVORU

Je li Aleks prva finalistkinja?

15.05.2012 u 14:52

Bionic
Reading

Aleks ima šansu osvojiti imunitet i time prva osigurati mjesto u finalu Survivora

PLEME SIBU - Nikoli nije jasno kako Kristina može biti tako dvolična. Silno je u nju razočaran i ne prestaje o tome pričati s ostalim djevojkama.

Sebastianu
nije jasno kako cure govore da bi preživjele na otoku, a nisu se dokazale u 20 dana koliko su ondje.

Nikola dobiva pismo od Kristine koje je napisala u Sebastianov dnevnik u kojem između ostalog piše da joj nedostaje stari Nikola. Neke stvari su mu sada jasnije i nada se da će moći sutra s njom popričati i da će ponovno biti u dobrim odnosima.

VELIKO VIJEĆE - Vijeće dobiva pismo u kojem piše što se događalo jučer u plemenu Sibu. Između ostalog, sinoć je pao dogovor između Žareta i Radovana da će u pismo dodati izmišljeni dio posebno za Jelenu gdje će ona kao prva izbačena iz plemena moći odlučiti tko ispada sljedeći van iz Survivora, a jednog od odbačenih može vratiti natrag. Radovan čita pismo i kada pročita nadodani dio koji je Žare izmislio, počne skakati od sreće i vrištati, govoreći ostalima kako će izbaciti Kristinu i mučiti je kad dođe na otok odbačenih te je tjerati da kuha. Žare pokušava suzdržati smijeh i boji se kako će Jelena reagirati kada sazna da je nasamarena budući da se toliko razveselila izmišljenoj poruci.


MALA BORBA - Pleme je podijeljeno u dva tima tako što vade kamenčiće u dvije boje, osim imuniteta pobjednici dobivaju nagradu, tropsko filmsko popodne.

Nikola i Sebastian su vođe svojih timova. U Nikolinom timu su Vlada i Martina, Ava, u Sebastianovom timu su Milan, Kristina i Maja Lena

Alex ima privilegiju da ne učestvuje u borbi (što je osvojila jučer kada je kupila prednost na licitaciji), ali mora pogoditi koji će tim pobijediti. Ukoliko pogodi, dobiva osobni imunitet postaje prva finalistkinja Survivora. Hoće li Alex pogoditi pobjednika i postati prva finalistkinja? Sebastian odlazi u potragu za tajnim imunitetom, hoće li ga pronaći? Ne propustite pogledati u utorak u 21 sat na RTL televiziji.