NISU PRIJATELJI

Jay-Z otkrio prirodu svog odnosa sa Kanyejem Westom

08.04.2018 u 21:37

Bionic
Reading

Reper Jay-Z analizirao je svoj odnos s Kanyejem Westom u emisiji Davida Lettermana na Netflixu i bivšeg prijatelja nazvao bratom

'Porazgovarajmo o jednom vašem vršnjaku, Kanyeju Westu. Jesmo li prijatelji ili nismo?', bocnuo je slavni voditelj repera u svojoj emisiji 'Mog sljedećeg gosta ne treba predstavljati'.

Jay-Z je spremno dočekao Lettermanovu provokaciju i odgovorio da mu je Kanye brat te da su oni više od prijatelja.

'Doista, Kanye je moj mali brat. I kao vama s vašim malim bratom, i nama se događaju razne stvari', rekao je 48-godišnji reper i dodao da će bez obzira na sve probleme, i što nemaju istu mamu i istog tatu, zauvijek biti braća.

'On je uvijek isti i to poštujem kod njega. Prekinuo je naš rad u studiju, popeo se na stol i počeo repati. Molili smo ga da siđe dolje, a on nam je uzvratio: 'Ne! Ja sam spasitelj Chicaga, a on nije imao snimku', prepričava dogodovštinu s 'malim bratom' Jay-Z.

Lettermana je zanimalo postoji li šansa da i Kanye West sjedne ispred njega i porazgovara, na što mu je Jay-Z bez trenutka zadrške odgovorio kako je to sto posto sigurno, i da je Kanye sjajan.

Podsjetimo, odnos dvojice repera ozbiljno je narušen u listopadu 2016. kada je West javno s pozornice napao prijatelja. Jay-Z mu nije uzvratio javno, ali je u jednom intervjuu danom u studenom prošle godine rekao kako 'West ima veliko srce, ali da lako zapada u probleme pokušavajući pomagati drugima'.

  • +2
Kayne i Jay-z Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia