uživancija

Javila se s atraktivnim fotografijama: Albina je otputovala izvan Hrvatske, boravi u zemlji koju obožava

01.10.2021 u 17:18

Bionic
Reading

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu nastavlja sa svojim inozemnim predstavljanjima. Nedavno je bila u Poljskoj gdje je nastupila na festivalu na poziv tamošnje nacionalne televizije, a sada se nalazi u Španjolskoj

Nedavno je Albina s prijateljicama obradila pjesmu iz omiljene španjolske hit-serije 'La Casa de Papel' (poznata i pod engleskim nazivom Money Heist), a sada je posjetila španjolsku prijestolnice odakle se javila svojim pratiteljima na društvenim mrežama s nekoliko 'razglednica'.

Razlog tamošnjeg odlaska simpatične Splićanke je poznat. Ondje će tijekom vikenda nastupiti na koncertu koji u Eurovillageu organizira španjolski klub obožavatelja Eurosonga. Pjevačica je snimila i španjolsku verziju svog aktualnog singla 'La La Love'.

'Nije tajna da obožavam Španjolsku i španjolski jezik pa je oduševljenje zbog dolaska u Madrid još veće, grad je prekrasan i bilo je predivno upoznati ljude koji me jako dugo podržavaju i koji su me pozvali! Jedva čekam nastup!', izjavila je za Dnevnik.hr.

  • +12
Albina Grčić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ante Odak_ UniversalMusic