poslušajte kako zvuče

Albina je velika obožavateljica španjolske hit serije, s prijateljicama je obradila dio popularne uvodne špice i pjesme 'Bella Ciao'

13.09.2021 u 12:15

Bionic
Reading

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu u kratkom vremenu je osvojila veliki broj publike svojim vokalom ali i jednostavnošću. Albina Grčić ne prestaje pažnju privlačiti svojim pjesmama, pojavnošću, ali i zanimljivim objavama na društvenim mrežama. Ovaj put je i zapjevala, ali ne neku od svojih skladbi

Sve televizijske serije imaju uvodnu špicu s kojom gledatelje pokušavaju uvesti u radnju. Neke su zabavne, neke dosadne, a neke su samo popisi glavnih glumaca i svih ostalih faca koje su radile na seriji. Uvodna špica globalnog fenomena znanog kao 'La Casa de Papel' (poznata i pod engleskim nazivom Money Heist) mnogim je među omiljenijima.

Španjolska serija očito je osvojila i mladu Albinu Grčić koja je sa svojim prijateljicama iz Splita napravila zanimljivu obradu. Među djevojkama je 17-godišnja Đana Smajo koja je nastupila na Dori 2020 (radili su joj tada pjesmu Luka i Rando, sinovi Tomislava Mrduljaša i Gibonnija), a koja je mnogima poznata kao dvostruka finalistica popularnog RTL-ova showa Zvjezdice.

Djevojke su sjajno otpjevale 'miks' pjesme Cecilie Krull 'My Life Is Going On', ali i 'Bella ciao'. Riječ je o pjesmi koja datira s kraja 19. stoljeća kada su je pjevale radnice na rižinim poljima sjeverne Italije. Kasnije su je preuzeli talijanski partizani u borbi fašista, a najnoviju vidljivost je doživjela upravo zbog serije 'La casa del papel' u kojoj je korištena zbog svoje poruke otpora.

  • +12
Albina Grčić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ante Odak_ UniversalMusic