stigla je

[FOTO/VIDEO] Albina pobijedila koronu, vratila se u Hrvatsku i na mrežama svima poručila: 'I'm back'

22.08.2021 u 10:12

Bionic
Reading

Ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu Albina Grčić prošli tjedan preko društvenih mreža obznanila je da se ne može vratiti u Hrvatsku nakon nastupa u Poljskoj jer je pozitivna na koronavirus, no sada je stigla u domovinu

Mlada pjevačka zvijezda, koja s novom pjesmom 'La La Love (Spanish Version)' nastavlja slaviti ljeto, ali i nove glazbene uspjehe,prošli tjedan sve je svoje fanove preko društvenih mreža obavijestila da je pozitivna na koronu. S obzirom da se nalazila u Poljskoj na festivalu poljske nacionalne televizije Wakacyjna Trasa Dwójki u Kielceu mlada Splićanka našla se u nezgodnoj situaciji.

'Dakle, pozitivan test na Covid u Varšavi. Ne možeš se vratiti doma avionom, ali možeš se snalaziti po Poljskoj javnim transportom da dođeš do mjesta gdje si boravila. Ima smisla', poručila je Albina Grčić.

Vrijeme u izolaciji Albina je kratila prebirući po starim fotografijama pa se fanovima 'pohvalila' jednom iz djetinjstva. 'Kad si u izolaciji pa si osobito sentimentalna zbog slika iz djetinjstva', pojasnila je Albina prošli tjedan uz objavu fotografije iz djetinjstva na kojoj pozira u svijetloplavoj prošivenoj jaknici i sivim hlačama s ruksakom na leđima.

Sada se Albina ponovno javila svojim fanovima preko društvenih mreža, a objava sugerira da se lijepa pjevačica vratila u Hrvatsku.

Izvor: Društvene mreže