nakon problema

Jamie Foxx najavio nove velike projekte, no obožavatelji mu ovaj put ne vjeruju

21.07.2023 u 13:58

Bionic
Reading

Popularni glumac Jamie Foxx zabrinuo je svoje obožavatelje nenadanim zdravstvenim problemom koji još uvijek ostaje neobjašnjen. Nakon što mu se stanje popravilo, glumac je objavio da se 'baca na posao', no fanovi sumnjaju da nije riječ o pravom Foxxu

Vijest da je Jamie Foxx u bolnici iznenadila je filmoljupce diljem svijeta, a misterij koji vlada oko cijele situacije nije pomogao. O njegovom su se stanju oglašavale njegove kolege iz filmske industrije ne otkrivajući puno, osim da je stanje glumca bolje te da se radišni Foxx jedva čeka vratiti stvaranju. Posljednja objava popularnog glumca upravo i najavljuje nove projekte, no obožavatelji sada izražavaju sumnju.

Objavivši fotografiju kako sjedi na zlatnom BetMGM trkaćem automobilu u elegantnom crnom odijelu, Foxx je otkrio da je proveo nekoliko sjajnih noći u Vegasu te najavio velike projekte, no mnogima nije jasno je li fotografija snimljena ovih dana ili je riječ o starijoj fotografiji snimljenoj prije odlaska u bolnicu.

Iako je Foxx nedavno snimljen na jahti dok plovi po rijeci Chicago, mnogi su još uvijek pomalo sumnjičavi oko njegovog stanja koje je obavijeno velom misterije.

Dok se činilo da je Foxx napokon onaj stari, obožavatelji su sugerirali da je posljednja objava na društvenim mrežama lažna.

'Možda je umjetna inteligencija generirala sliku Jamieja Foxxa. Ne znam u što da vjerujem', napisao je jedan obožavatelj.

Osim toga, jedan je pratitelj izjavio kako ga ponašanje glumca čudi. 'Ne razumijem zašto još nisi razgovarao sa svojim obožavateljima? Nekoć si stalno pričao sa nama. Ovo nema nikakvog smisla', sumnjičavo je napisao.

  • +2
Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia