nakon bolesti

Jamie Foxx se oporavlja, ali njegovi bližnji kažu da još uvijek nije dobro

29.06.2023 u 09:12

Bionic
Reading

Prije nekoliko mjeseci poznati glumac iznenada je završio u bolnici, a njegovi obožavatelji uspaničili su se jer je sve bilo dosta misteriozno i odjedanput

Još u travnju ove godine, iz još uvijek javnosti nepoznatih razloga, Jamie Foxx je završio u bolnici u Chicagu i tamo je boravio sve do sredine svibnja kada otpušten iz bolnice nakon čega je otputovao u jedan od najboljih rehabilitacijskih centara u Americi. Njegov oporavak ide sporo, a njegovi bližnji otkrili su kako napreduje.

'On trenutno ima najbolju njegu i naporno radi na oporavku, ali još uvijek nije pri sebi', rekao je izvor za People.

Uz to, napomenuo je da poznati glumac ima najuži krug oko sebe te njihovu potporu, no još jedanput napomenuo da njegova obitelj ne želi da javnost raspolaže velikim brojem informacija o zdravlju Jamieja Foxxa.

'Ide mu nevjerojatno. Obećajem vam. Stvarno, jako dobro', rekao je ranije Foxxov kolega Datari Turner, koji je s njime koproducirao film.

Foxxove kćeri Corinne Foxx i Anelise Foxx još uvijek nisu odlučile reći što se točno dogodilo sa Jamiejem Foxxom, no očito nije bilo nimalo bezazleno. Rehabilitacijski centar u koji je Foxx smješten specijaliziran je za oporavak od moždanog udara, trauma i ozljeda mozga, ozljeda leđne moždine i od karcinoma. Osim toga, jedan od bliskih izvora otkrio je da ambiciozan Foxx jedno vrijeme nije mogao ni govoriti.

  • +2
Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia