poklopila ju je

Jadranka Kosor zbog izjave o prljavom dresu očitala lekciju Kolindi: ‘Lijepo, državničko ponašanje'

02.12.2022 u 10:26

Bionic
Reading

Poznato je da nekadašnja premijerka vodi jedan od najpopularnijih Twitter profila među političarima. Ondje svakodnevno komentira aktualna politička i društvena događanja. Piše 'bez dlake na jeziku', a njezini su tvitovi nerijetko ironični i intrigantni s dozom humora. Osvrnula se i na izjavu bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Kolinda-Grabar Kitarović komentirala je dolazak Zorana Milanovića u Katar na utakmicu s Belgijom. 'Imam još jedan dres iz Rusije koji je prljav, pošprican je pjenušcem pa ako bude htio...', izjavila je bivša predsjednica. Nekadašnjoj premijerki Jadranki Kosor to očito nije leglo najbolje.

'Veli KGK u Katru da još ima dres iz Rusije koji je prljav i pošprican šampanjcem pa da bi ga mogla dati nasljedniku ZM. Ako zaželi. Lijepo, državnički', poručila je.

Kolinda Grabar-Kitarović danima privlači pažnju svojim prisustvom na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Naveliko se komentira i piše o njezinim stajlinzima u kojima se do sad pojavljivala na utakmicama te druženju s navijačima i pjevanju navijačkih pjesama s njima u glas.

  • +9
Kolinda Grabar-Kitarović u Kataru Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec