NIJE IM LAKO

Jada Pinkett Smith progovorila o incidentu na Oscarima i otkrila što njezina obitelj od tada proživljava

21.04.2022 u 10:42

Bionic
Reading

Jada Pinkett Smith, supruga Willa Smitha oglasila se oko incidenta na ovogodišnjim Oscarima te po prvi puta javno priznala što njezina obitelj od tada proživljava

Krajem ožujka glumca Will Smith napravio je najveći gaf u svojoj 30 godina dugoj karijeri. Popeo se na pozornicu tijekom dodjele Oscara te isprovociran šalom na račun svoje supruge Jade Pinkett Smith, ošamario komičara i voditelja Chrisa Rocka.

Iako je nekoliko minuta nakon toga osvojio Oscara za glavnu ulogu u filmu 'Kralj Richard', narednih dana njegov čin nasilja osudila je Američka filmska akademija zabranivši mu dolazak na Oscare narednih deset godina, a mnoge produkcijske kuće i filmski studiji prekinuli su suradnju s 53-godišnjakom.

Smith se javno ispričao kolegi, koji srećom nije podigao policijsku tužbu, a sada je medijsku šutnju prekinula Jada Pinkett Smith.

Willova supruga netom prije emitiranja prve epizode svog talk showa Red Table Talk, napisala je izjavu u kojoj moli za razumijevanje.

‘Molim vas da uzmete u obzir sve što se dogodilo proteklih tjedana i shvatite da obitelj Smith prolazi teško razdoblje i još uvijek se pokušavamo sabrati. Dio tog procesa našeg iscjeljivanja podijelit ćemo s vama, ali kada dođe vrijeme za to. Do tada molimo za razumijevanje, a ova emisija će nuditi sadržaj o snažnim i inspirativnim gostima’, stoji u objavi gospođe Smith.

Jada Pinkett Smith Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia