OVO MU NIJE TREBALO

Nakon zabrane pristupa Oscarima na 10 godina oglasio se sam Will Smith, a evo što je rekao

09.04.2022 u 08:46

Bionic
Reading

Dva tjedna nakon dodjele Oscara koju je obilježio incident Willa Smitha, Akademija filmske umjetnosti odlučila je koju će kaznu uputiti glumačkoj ikoni za nedolično ponašanje. Zabranili su mu pristup Oscarima na deset godina, a potom se oglasio i sam Smith

Zbog toga što je u na dodjeli Oscara ošamario Chrisa Rocka, koji se našalio na račun ćelave glave njegove supruge Jade Pinkett Smith, Willu Smithu zabranjen je dolazak na dodjele Oscara i to u idući deset godina.

Odlučila je to Akademija filmske umjetnosti i znanosti nakon gotovo dva tjedna teških rasprava, a ukupno 54 osobe iz odbora razglabale su konačnu odluku i to nakon debate koje je vodilo 9 tisuća članova Akademije posljednjih 12 dana u raznim WhatsApp grupama.

Na sve se kasnije vrlo kratko i ponizno oglasio sankcionirani Will Smith, koji je za CNN kazao: ‘Prihvaćam i poštujem njihovu odluku’, rekao je o disciplinarnoj mjeri.

Will Smith već osjeća posljedice svojega ishitrenog ponašanja. Netflix je upravo bio u potrazi za novim redateljem filma 'Fast and Loose' nakon što se David Leitch, uoči dodjele Oscara povukao iz projekta. Smith je trebao glumiti šefa mafije koji gubi pamćenje, no Netflix je zasad promijenio planove.

I Sony je odlučio privremeno staviti na čekanje rad na filmu 'Bad Boys 4', koji se pripremao uoči dodjele nagrada. Po pisanju Hollywood Reportera i druge bi filmske kuće mogle donijeti slične odluke.

Teško razdoblje prolazi i cijela Willova obitelj, kojima je ova situacija poput noćne more.