ZDRAVO I FINO

Iznenadit će vas: Nakon kraljevskog ručka Doris Pinčić otkrila što doručkuje

12.11.2020 u 10:32

Bionic
Reading

I dok mnogi za doručak jedva izdvoje nekoliko sekundi, pa prigrizu nešto ‘s nogu’, voditeljica Doris Pinčić zna da je ovo najbitniji obrok u danu. Stoga i ne treba čuditi koliko mu vremena posvećuje, pa čak i u trenucima u kojima juri na posao ili je zatrpana obvezama

‘Ima nešto jako dobro u tome kad ustaješ dok je još mrak - gotov si s poslom dok svi još rade i imaš vremena za malo kasniji, ali kraljevski doručak’, započela je svoju novu objavu Doris Pinčić, a potom pokazala kako si je pripremila ukusan, zdrav i izuzetno hranjiv prvi obrok u danu.

Voditeljica koju trenutno imamo prilike pratiti u jutarnjem programu HRT-a, kada nas uvijek ozarena i nasmijana dočeka uz kolege iz emisije ‘Dobro jutro Hrvatska’, itekako zna ugoditi sebi. Uz sve obveze koje ima, pa i živahnu dječicu, ali i dobru organizaciju, Doris stigne pripremiti doručak o kojem neki mogu samo sanjati.

‘Jutros kod mene guacamole, losos, tost... Po mom guštu doručak’, poručila je potom poznata voditeljica. Kombinacija meksičkog umaka baziranog uglavnom na avokadu i još povrća i začina, s ukusnim dimljenim lososom na crnom prepečenom kruhu, za Doris je kombinacija iz snova.

Osim toga, ovaj je doručak izuzetno zdrav i bogat potrebnim vitaminima. Mnogi ribu ne uvrste čak ni u svoj glavni obrok u danu, a lijepa Zadranka uspješno ga kombinira čak i ujutro.

Svestrana Pinčić potom je otkrila da se bacila na još jedan zadatak nakon doručka. Naime košticu avokada odlučila je posaditi u svom vrtu i sada čeka s nestrpljenjem hoće li joj izazov uspjeti.

‘A za mene izazov br. 2 - navodno bi iz ove koštice avokada za dva tjedna trebali izaći korijeni koje ću posaditi i možda uzgojiti svoj avokado’, rekla je Doris dok je u ruci držala knjigu ‘1001 savjet kako postati bolji vrtlar’.