uska plava haljina

Izgleda bolje no ikad: Mila Horvat u izazovnom izdanju

09.06.2017 u 11:09

Bionic
Reading

U zagrebačkoj Laubi, petu godinu za redom, održana je dodjela Trofeja Nogometaša, bivšeg Nogometnog Oscara. Budući da je riječ o odabiru najboljeg nogometaša u Hrvatskoj, niti ne čudi da su oni bili u velikoj većini. Ipak, u nogometno su se društvo ušetale i dvije dame, koje su dobile svu pozornost

  • +5
Svečana gala večer Trofej Nogometaš Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Petu godinu zaredom, Hrvatska je odabrala najbolje igrače 'najvažnije sporedne stvari na svijetu' - nogometa. U zagrebačkoj Laubi podijeljeni su Trofeji Nogometaša, nagrade koja se do ove godine zvala Nogometni Oscar, a ne čudi što su na događanju bili isključivo nogometaši, nogometni treneri i osobe koje žive i rade u svijetu nogometa.

Ipak, dvije dame su se ipak uspjele 'provući' i odnijeti svu pozornost. I dok je Natali Dizdar bila zadužena za glazbeni dio večeri, dolazak Mile Horvat u plavoj uskoj haljini do koljena oduševio je sve prisutne.

Zalizane kose i tamno istaknutim očima, Mila je samouvjereno pozirala okupljenim fotografima, držeći u ruci šljokičastu torbicu, koju je upasirala sa sandalama na visoku potpeticu.