elegantna u crnom

Nakon dugo vremena u javnosti se pojavila i Mila Horvat

23.05.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Lijepu voditeljicu Milu Horvat rijetko se može vidjeti na društvenim događanjima. Ipak, predstavljanje novog izdanja usluge MAXtv televizije nije željela propustiti. Odjevena u lepršave suknja-hlače s uzorkom ptica te s potpisom Zare, Mila je bila, kao i obično, itekako elegantna, a većinu vremena provela je u društvu svog bivšeg kolege s HRT-a Brune Kovačevića

Poznata bivša i sadašnja televizijska lica okupila su se na jednom mjestu - u zagrebačkom Sky Officeu, gdje je predstavljena nova generacija televizije Hrvatskog Telekoma. Program je vodio komičar Ivan Šarić, a iz prvih redova pozorno su ga pratili Joško Lokas, Zoran Šprajc i Bruno Kovačević.

  • +17
Nova generacija MAXtv-a Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Među mnogobrojnim muškarcima našla se i nekadašnja HRT-ova voditeljica Lamija Alečković, ali svu pozornost je ipak dobila još jedna bivša voditeljica i novinarka s javne televizije - Mila Horvat.

Odjevena u Zarine lepršave suknja-hlače s uzorkom ptica i crnu visoko rezanu majicu, Mila je rado popričala sa svojim bivšim kolegom Brunom Kovačevićem koji je isto tako pomno odabrao modnu kombinaciju.