ARIJA RIZVIĆ

Izbezumila fanove u bikiniju: Zgodna glumica i redateljica posljednjom je objavom izazvala pomutnju na društvenim mrežama

04.08.2021 u 17:15

Bionic
Reading

Arija Rizvić, mlada glumica i redateljica, širem gledateljstvu poznata i kao natjecateljica devete sezone popularnog TV showa 'Zvijezde pjevaju' u kojem je odnijela uvjerljivu pobjedu s Markom Kutlićem

Zgodna Arija sa svojim dečkom, novinarom RTL-a partnerom i RTL-ovim novinarom Markom Vargekom početkom srpnja uživala je u Istri - mirnom resortu kod Buja - a trenutno borave u Šibeniku. Par očito svaki slobodan trenutak koristi za romantičan bijeg od svakodneviceMarkom Vargekom provodi ljeto iz snova, pa je svojim brojnim obožavateljima pokazala kako je u jednom trenutku potražila osvježenje od paklenih vrućina.

Lijepa Riječanka uskočila je u trendi bikini reptilskog uzorka koji joj je stajao kao saliven i osvježila se pod tušem.

Atraktivna brineta ispod kratkog videa na Instagramu je napisala 'u džungli', a komplimenti nisu izostali.

'Goriš, 'Koliko si zgodna', 'Jungle girl', 'Wow', samo su se redale pohvale na račun izgleda talentirane glumice i pjevačice.

Arija Rizvić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Ovo je prvo zajedničko ljetovanje zgodnog para pa su početkom ljeta uživali prvo u Istri, a nakon toga u Šibeniku.

Inače, u svibnju prošle godine RTL-ovac Marko prekinuo je petogodišnju vezu s kolegicom, voditeljicom i urednicom 'RTL Direkta' Mojmirom Pastorčić. Njegova druga kolegica s televizije upoznala ga je s glumicom i redateljicom koju javnost pamti iz dramske serije 'Drugo ime ljubavi'. Za vezu Arije i Marka javnost je saznala u veljači ove godine.