UŽIVALA U ITALIJI

Fotografije i snimke otkrile: Angelina Jolie ovoga je ljeta imala provod života

04.08.2021 u 15:32

Bionic
Reading

Angelina Jolie sa djecom je provela godišnji odmor u Italiji, a fotografije koje pristižu na Instagram otkrivaju da je bila riječ o pravoj avanturi

Da joj je odmor u Italiji itekako godio, kao i neobično putovanje vlakom po Europi, kojim je posjetila i mnoge druge gradove, jasno je kao dan kada se pogledaju fotografije i snimke koje su, zahvaljujući bračnom paru umjetnika JR-u i Prune Nourry, završile na Instagramu.

Kao da je riječ o maturalcu na koji su se uputili tinejdžeri, tako je i Angelina Jolie uživala u svojoj ljetnoj avanturi, koja je kulminirala boravkom u poznatom venecijanskom hotelu Cipriani.

Na nekim od fotografija jedna od najljepših holivudskih glumica odjevena je u sivi kaftan i pozira na krovovima talijanskih kuća u Veneciji, dok na drugima uživa u obroku dok se vozi luksuznim vlakom po Europi.

Europa je posljednjih godina top destinacija za najveće svjetske celebrityje, a osim Angeline, ovo su ljeto krstarili Mediteranom Jennifer Lopez i Ben Affleck, kao i njezin bivši zaručnik Alex Rodriguez, u Grčkoj je uživala Kate Hudson s obitelji, u Italiji su bili i Kathy Perry i Orlando Bloom...

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram