A REKLI SU DA NIKADA NEĆE...

Tajno vjenčanje nakon 20 godina veze: Bo Derek i John Corbett ipak su zbog ljubavi pogazili svoju riječ

04.08.2021 u 14:42

Bionic
Reading

Iako je još prošlog ljeta govorila kako nema namjeru ozakoniti svoju vezu s glumcem Johnom Corbettom, čini se da je Bo Derek ipak promijenila mišljenje. U prosincu 2020. godine par se vjenčao u najvećoj tajnosti, a javnost je sve doznala tek sada, kada se Corbett pohvalio na televiziji

'Vjenčali smo se negdje oko Božića. Bo i ja smo se vjenčali', izjavio je John Corbett prijatelju i voditelju Jerryju O'Connellu, tijekom gostovanja u njegovom showu 'The Talk'. Pomalo iznenađen glumac, Corbettu je na to rekao: 'Primjetio sam tvoj prsten i mislio sam te pitati oko toga, ali ne na televiziji. Čestitam!'

60-godišnja zvijezda serije 'Seks i grad', u kojem je glumio Aidana Shawa, dečka Carrie Bradshaw, ali i 'Života na sjeveru', potvrdio je da je ovo prvi puta da on ili njegova novopečena četiri godine starija supruga Bo Derek s javnosti dijele sretnu vijest. Da su svoju vezu ozakonili posljednjih su mjeseci brižno čuvali članovi njihove obitelji, ali i najbližih prijatelja, koji su jedini bili upućeni u sve.

'Nakon 20 godina odlučili smo se vjenčati. Nismo željeli da i nama 2020. ostane u lošem sjećanju, željeli smo izvući najbolje iz nje', rekao je Corbett.

Bo Derek bila je jedna od seks simbola 80-ih, kada je s afro pletenicama, odjevena u kupaći kostim boje kože, zavela milijune muškaraca prošetavši se u filmu 'Desetka'. Svi muškarci tada su sanjali da im je ona djevojka, a sve žene maštale su da postanu ona, no Bo samu sebe nije doživljavala tako. Bila je sasvim obična djevojka iz susjedstva s velikim snovima koje je na kraju ostvarila te postala, gotovo preko noći, zvijezda Hollywooda.

  • +3
John Corbett i Bo Derek Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Sa samo 16 godina zaljubila se u 30 godina starijeg, u to vrijeme oženjenog Johna Dereka i s njim provela 22 godine u braku, a nakon njegove smrti bila je uvjerena da će ostati sama do kraja života. No onda se 2002. John Corbett ušetao u njezin život i od tada su nerazdvojni. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, holivudskog agenta koji je zapravo sam shvatio da bi njih dvoje bili savršen par, pa ih je i spojio.