treći nastavak

Izašao je prvi trailer za 'Deadpool i Wolverine'

12.02.2024 u 12:35

Bionic
Reading

Nakon gotovo šest godina, završetka Foxovih filmova 'X-Men', Deadpool se vratio. Uz Ryana Reynoldsa u ulozi Deadpoola ovog puta gledatelji će uživati u povratku Hugha Jackmana kao Wolverina. Njih će dvojica zajedno promijeniti povijest MCU-a

Prvi trailer prikazan je tijekom jučerašnje utakmice na Super Bowlu. Trailer počinje na rođendanskoj zabavi Wadea Wilsona koju prekidaju agenti Time Variance Authority, koji ga vraćaju u stožer i upućuju na misiju prikazujući mu slike iz povijesti studija Marvel, uključujući Kapetana Ameriku, Iron Mana i Thora.

Novi nastavak Deadpoola režirao je Shawn Levy, redatelj franšize Noć u muzeju, koji je s Reynoldsom surađivao na filmovima Free Guy i The Adam Project. Uz Reynoldsa i Jackmana u filmu glume Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen.

Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy i Lauren Shuler Donner su producenti, a Louis D’Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg i Jonathon Komack Martin su izvršni producenti.

Scenarij filma su napisali Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells & i Shawn Levy. Film će u kinima diljem Hrvatske biti dostupan od 25. srpnja.

Izvor: Društvene mreže