Deadpool

Poznata glumica tvrdi: 'Snimanje seks scena s Ryanom Reynoldsom nije bilo ugodno'

26.04.2023 u 10:57

Ryan Reynolds i Morena Baccarin

Izvor: Profimedia / Autor: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Bionic
Reading

Snimanje scena seksa komentirali su razni glumci, a većina njih otvoreno je priznala da snimanje nije toliko uzbudljivo koliko se čini. Isto su potvrdili i Morena Baccarin i Ryan Reynolds koji su za potrebe filma 'Deadpool' proveli dva puna dana snimajući nekoliko vrućih scena

Rijetko tko se nije zapitao 'Ma kako oni ovo snime?' gledajući seks scenu u filmu, a poznati holivudski glumci već davno su otkrili da im snimanje takvih scena nije omiljeni dio posla. O toj temi nedavno je progovorila i Morena Baccarin, glumica koja je utjelovila Reynoldsovu partnericu u filmu 'Deadpool'.

43-godišnja glumica glumila je uz kanadsku zvijezdu u prvom dijelu franšize 'Deadpool' još 2016. godine, a iako je uživala u cijelom projektu i iskustvu snimanja cjelokupnog filma, priznala je da joj nije bilo zabavno provesti puna dva dana snimajući scenu seksa s Ryanom.

'Bilo je stvarno zabavno... bez dva dana scena seksa, bilo je prekrasno, cijelo iskustvo', otkrila je glumica koja je još 2017. komentirala scene seksa u hit filmu: 'Bila su potrebna dva dana za snimanje scene seksa, jer mislim da smo mi vodili ljubav cijelu kalendarsku godinu. Uključujući sve praznike pa smo se za svaki odjenuli drugačije.'

U filmu glumi djevojku Vanessu Wadea Wilsona te oni kroz film dijele niz vrućih trenutaka njihove romanse.

I nije glumica jedina koja se požalila na zahtjevnost zadatka, već je i Reynolds priznao da je snimanje scena seksa bilo 'strašno'.

'Bio je to godišnji seks u jednom danu. Što zvuči puno romantičnije nego što jest, vjerujte mi', rekao je glumac.

Od trenutka kada je prvi film ugledao svjetlo dana, Deadpool postao je pravi filmski hit te je u pripremi i treći nastavak. Poznati glumac već se počeo pripremati za novi filmski projekt, a otkrio je i da to zahtijeva veliku fizičku spremu.

'Pokušavam... Hugh Jackman je zvijer, znaš? Očito je opsjednut vlastitim tijelom. Dakle, biti će izazovno držati korak s nekim tko je toliko vrijedan', našalio se glumac na račun Hugha Jackmana koji već godinama surađuje na filmovima glumeći Wolverinea.

Dok se ne priprema za filmski projekt, Reynolds bilježi pobjede na raznim terenima. Osim filmom, glumac se bavi i poduzetništvom te je 2020. godine kupio velški nogometni klub. 'Wrexham' je ostvario veliki uspjeh te se vratio u prvu englesku nogometnu ligu, a glumac živi dane velikog poslovnog uspjeha i ponosa.

  • +2
Ryan Reynolds, Wrexham Izvor: Profimedia / Autor: Martin Rickett / PA Images / Profimedia