PRAVA PODRŠKA

Nova karijera mu se smiješi: Mateo Kovačić okušao se u ulozi modela i to za brend svoje supruge Izabel

16.07.2020 u 13:13

Bionic
Reading

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić u slobodno vrijeme ne zaboravlja javno pohvaliti i dati potporu svojoj vrijednoj supruzi Izabel Kovačić, koja je prije nekoliko godina sa sestrom pokrenula Lunilou

Seksi fotografijom s plaže, na kojoj su do izražaja došli njegovi mišići i isklesani torzo, Mateo Kovačić zapravo je htio skrenuti pažnju na kupaće hlačice koje nosi na sebi, a koje je izradila upravo njegova vrijedna supruga Izabel.

Naime, gospođa Kovačić zajedno sa starijom sestrom već nekoliko godina naporno radi na konceptu svog brenda odjeće Lunilou, koji je ove sezone izbacio na tržište liniju kupaćih kostima za mališane, ali i za odrasle.

Naš nogometaš opredijelio se za klasičnu mušku plavu boju, koju je ukomponirao s ručnim satom. 'Nikad mi ne dosade plavo nebo, ocean i plave kupaće gaće Lunilou', poručio je zgodni nogometaš i tako još jednom pokazao kolika je potpora svojoj trudnoj supruzi koja će mu na jesen podariti prvog nasljednika ili nasljednicu.

Koliko voli svoj posao kojim se bavi, Izabel Kovačić otkrila je u intervjuu za tportal prije nekoliko mjeseci i tada kazala:

'Ovaj posao je moj posao iz snova i na njega gledam kao na svoj mali životni projekt, tako da uživam u svakom kreiranju, biranju materijala, snimanju kolekcije, posjetu tvornicama, ma u apsolutno svemu. Sve nas je malo zatekao ovaj rad od kuće i malo je to usporilo procese za koje smo navikli da budu brži i jednostavniji, kao primjerice dostava materijala i samih proizvoda, no nadam se kako je sve to za neko bolje i zdravije sutra'.

Izabel Kovačić za Lunilou Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije