KOVA I GVARDIOL U AKCIJI

Izabel Kovačić pokazala kako žive nogometaši u Manchesteru i sve nasmijala

06.10.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon što je u Manchester City, gdje već igra Mateo Kovačić, stigao i Joško Gvardiol, dvojica suigrača iz reprezentacije sve se više druže i privatno. A kako to izgleda, otkrila je Mateova supruga Izabel Kovačić

Baš kao Pat i Mat, omiljeni likovi iz crtića uz kojeg su odrastale generacije, a kako je emotikonom pokazao Joško Gvardiol na svom Instagram profilu, on i njegov suigrač iz Manchester Cityja, ali i hrvatske reprezentacije, Mateo Kovačić, 'bacili su se u akciju'.

U fizičkim poslovima snimila ih je Izabel Kovačić i pokazala njihovim obožavateljima kako uistinu izgleda život nogometaša. 'Stvarni život Kove i Joškija', stoji na snimci na kojoj njih dvojica raspakiravaju velike pakete i to u dresovima svog kluba Manchester Cityja.

Na raspakiravanje su se 'bacili' u dvorištu kuće, nije poznato je li riječ o Gvardiolovom ili Kovačićevom novom domu, dok se u pozadini vide automobili.

Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, jučer je na službenom Twitter profilu Manchester Cityja objavljen video u kojem nogometaši i nogometašice iz kluba odgovaraju na pitanje što ih čini sretnima, a među njima su, naravno, bili i naši reprezentativci.

Mateo Kovačić na prvu je odgovorio da je to obitelj, potom je dodao prijatelji, da bi na kraju, uz smijeh, dodao i treći odgovor - roštilj. Gvardiolin pojam sreće veže se uz videoigre.